* etusivu * yritys * tuotteet * esitteet * yhteystiedot * sijainti
yritys


suunnittelu
n2 valmistus
n2 laatu

 

 

******Nortool - Muotteja ja tuotantotyökaluja auto- ja lämmöneristysteollisuuden tarpeisiin

Nortool Oy on erikoistunut alumiinimuottien ja niihin liittyvien tuotantolinjojen suunnitteluun ja valmistukseen auto- ja lämmöneristysteollisuuden tarpeisiin. Olemme alamme suurimpia Skandinaviassa ja suurin Suomessa. Osaava henkilökuntamme yhdessä modernien suunnittelumenetelmien ja työstökonekannan kanssa mahdollistavat pitkälle räätälöidyt toimitukset asiakkaillemme ympäri Eurooppaa. Noin 50-60 % liikevaihdostamme tulee tänään viennistä.

Nykyisen nimensä vuonna 1985 perustettu yhtiö sai vuonna 2002, tätä ennen yhtiömme nimi oli Suomen Tectrade Oy. Yhtiön juuret ulottuvat aina 1950-luvulle asti, jolloin Turun Sarjatuote Oy, joka edelleen toimii valmistavana yksikkönämme, perustettiin. Kokemus näkyy, sillä asiakkaamme ovat alansa edelläkävijöitä.

Olemme erikoistuneet palvelemaan autoteollisuuden alihankkijoita, jääkaappi- ja kylmälaite- sekä lämminvesivaraajateollisuutta. 20 hengen ammattilaistiimimme avulla toimitamme asiakkaillemme räätälöidyt, viimeisintä tekniikkaa edustavat ratkaisut.

Toimimme myös Cannon-tuotteiden edustajana Pohjois- ja Baltianmaissa. Läheinen yhteistyö tämän alansa huippua edustavan yhtiön kanssa mahdollistaa vaahdotus- ja siihen liittyvien tuotantoprosessien syvällisemmän ja laajemman hallinnan kuin monella kilpailijallamme.

Käytössä oleva ISO 9001 laatujärjestelmä yhdessä motivoituneen henkilökuntamme kanssa takaa korkealaatuiset toimituksemme. Jatkuva panostuksemme työmenetelmien kehitykseen sekä uusimpien suunnittelutyökalujen käyttö merkitsevät kokonaisedullisia ja ajallaan olevia toimituksia, jotka vastaavat myös nykyisiä ympäristövaatimuksia.
Nortool Oy - Lehtimäentie 7-9, FIN-21290 RUSKO, Finland - Tel. +358-(0)2-43 68 000 Fax +358-(0)2-43 99 521